Gordijnen en andere raamdecoratie op maat in Rijssen

Maak een afspraak

Gordijnen en andere raamdecoratie op maat in Rijssen

Maak een afspraak

Gordijnen en andere raamdecoratie op maat in Rijssen

Maak een afspraak

Gordijnen en andere raamdecoratie zijn een echte sfeermaker in uw leefruimte. In onze showroom in Rijssen kunt u kijken naar de vele opties die wij bieden voor raamdecoratie. Van vitrage tot zonwering – wij hebben een zeer ruim assortiment. Weet u wat u wilt? Dan komt Ter Harmsel graag bij u inmeten in regio Rijssen en krijgt u van ons uw offerte.

Raamdecoratie voor iedereen

Op het gebied van raamdecoratie is van alles mogelijk. Ter Harmsel biedt daarin trendy oplossingen voor elke behoefte.

Overgordijnen

Met deze gordijnen stopt u het licht en schept u wat intimiteit in de huiskamer. Een kaarslichtje past er goed bij! Ter Harmsel Interieurs maakt de lappen op maat en biedt daarbij verschillende soorten afwerking: met een enkele, een dubbele of een driedubbele plooi. 

Vitrages

Wilt u slechts een sluiereffect voor het raam creëren? Wij hebben diverse soorten vitrages beschikbaar. Kies voor een prachtig motief of juist een homogene uitvoering.

Inbetweens

Een inbetweengordijn – de naam zegt het al – blokkeert meer licht dan vitrage, maar laat meer door dan een overgordijn. Ideaal als u zich wilt beschutten voor blikken van buiten, maar wel wat licht binnen wilt laten.

Buitenwering en insectenhorren

Heeft u veel insecten in huis? Een hor biedt uitkomst. Deze werkt bovendien uitstekend als zonwering voor warme ruimtes. Ook heeft Ter Harmsel buitenzonweringssystemen beschikbaar.

Neem contact op

Kom naar de interieurwinkel voor advies

De mogelijkheden zijn eindeloos, dus soms is het fijn om het een en ander van tevoren te bespreken. Heeft u een aparte kleur op de muur of een specifieke wens? De medewerkers van Ter Harmsel Interieurs hebben veel ervaring en helpen u daarmee graag. Bent u eruit? We meten de afstanden op en bieden u een passende offerte.

Bezoek onze showroom