Prachtige pvc-vloeren en tapijten in de interieurwinkel in Rijssen

Kom langs in de winkel

Prachtige pvc-vloeren en tapijten in de interieurwinkel in Rijssen

Kom langs in de winkel

Prachtige pvc-vloeren en tapijten in de interieurwinkel in Rijssen

Kom langs in de winkel

De pvc-vloeren en tapijten van Ter Harmsel Interieurs zijn ideale oplossingen voor een hardwerkende, makkelijk te onderhouden vloer die jarenlang mooi blijft. In onze winkel in Rijssen kunt u onze complete collectie bekijken, dus aarzel niet om langs te komen.

Pvc-vloeren

Pvc is een duurzaam en onderhoudsvriendelijk materiaal. Pvc-vloeren zijn stille en comfortabele vloeren, die bovendien goed geschikt zijn voor vloerverwarming. De hout- en natuursteendessins zijn niet van echt te onderscheiden. Geef uw pvc-vloer een persoonlijke touch door een decor- of sierstrip te gebruiken. Hiermee creëert u een speciaal effect bij houtdecor of simuleert u de voegen van een tegelvloer. Deze strips zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen.

Ter Harmsel Interieurs is officieel dealer van Design flooring. Dit merk heeft verschillende collecties pvc-vloeren. Voor verschillende budgetten en interieurstijlen heeft Design flooring een collectie die aansluit bij uw woonwensen. Bezoek onze winkel voor woninginrichting in Rijssen en bekijk de volledige collectie pvc-vloeren bij Ter Harmsel Interieurs. Onze specialisten geven u graag advies. 

Kom pvc-vloeren bekijken

Tapijten

Tapijt vormt een mooie en warme basis voor uw woninginrichting. Naast het esthetische aspect moet het natuurlijk ook praktisch en geschikt zijn voor de betreffende ruimte in uw huis. Gelukkig bestaan er verschillende soorten tapijt: hoogpolig frisé, kortpolig velours, zacht aanvoelend of juist ruwer van structuur. Combineer verschillende materialen voor een creatieve en levendige interieurstijl.

U vindt in onze interieurwinkel in Rijssen een uitgebreid assortiment tapijten van onder meer de merken:

  • Bonaparte

  • Desso

  • Parade

  • Interfloor

  • Gelasta

  • Nouwes&Bogaers

  • Belakos

Ons complete assortiment bekijken?

Bezoek onze interieurwinkel in Rijssen

Tapijt en vloerverwarming

Vloerverwarming wordt vaak in badkamers onder de tegelvloer geïnstalleerd of onder een pvc- en laminaatvloer. Maar het is ook geschikt om onder tapijt te plaatsen; iets waar veel mensen niet aan denken. Ter Harmsel heeft een flyer samengesteld waarin de antwoorden op veelgestelde vragen en een duidelijk overzicht van de warmtedoorlaatbaarheid staan vermeld.

Download de flyer

Verken de vloerkledenplanner

Is tapijt voor u geen optie? Dan is een vloerkleed wellicht een mooi alternatief. Met een vloerkleed creëert u gemakkelijk een ‘warme’ zithoek. Vloerkleden zijn er in verschillende materialen en kleuren, en met en zonder dessins.

 

Wilt u voordat u onze winkel voor woninginrichting in Rijssen bezoekt een goed beeld hebben van de vele mogelijkheden voor vloerkleden? Ga dan aan de slag met de vloerkledenplanner. Zoek het interieur uit dat in de buurt komt van uw interieurstijl en ontdek welk vloerkleed u het meeste aanspreekt en het beste bij uw stijl past.