De grondslag voor uw thuis

Alle soorten gordijnen op maat gemaakt
bij Ter Harmsel interieurverzorging

Gordijnen en andere raamdecoratie zijn een echte sfeermaker in uw leefruimte. In onze showroom kunt u kijken naar de vele opties die wij bieden voor de raamdecoratie. Van vitrage tot zonwering hebben wij in het assortiment. Weet u welke u wilt? Dan komen we graag bij u inmeten en krijgt u van ons uw offerte.

De mooiste raamdecoratie met Ter Harmsel Interieurverzorging

Voor elk wat wils

Op het gebied van raamdecoratie is van alles mogelijk. Ter Harmsel biedt daarin trendy oplossingen voor elke behoefte.


Overgordijnen
Met deze gordijnen stopt u het licht en schept u wat intimiteit in de huiskamer. Een kaarslichtje past er goed bij! Ter Harmsel Interieurverzorging maakt de lappen op maat en biedt daarbij verschillende soorten afwerking: met een enkele, een dubbele of een 3-dubbele plooi. 


Vitrages
Wilt u slechts een sluiereffect voor het raam creëren? Wij hebben diverse soorten vitrages beschikbaar. Kies voor een prachtig motief, of juist een homogene uitvoering.


Inbetween
Een inbetweengordijn, de naam zegt het al, blokkeert meer licht dan een vitrage, maar laat meer door dan een overgordijn. Ideaal als u zich wilt beschutten voor blikken van buiten, maar wel wat licht binnen wilt laten.


Buitenwering en insectenhorren
Heeft u veel insecten in huis? Een hor biedt uitkomst. Deze werkt bovendien uitstekend als zonwering voor warme ruimtes. Ook zijn er buitenzonweringssystemen beschikbaar.

Neem contact op

Ter Harmsel Interieurverzorging uit Rijssel werkt alleen met de beste merken

Kom naar de winkel voor advies

De mogelijkheden zijn eindeloos, dus soms is het fijn om het een en ander van tevoren te bespreken. Heeft u een aparte kleur op de muur, of een specifieke wens? Onze medewerkers hebben veel ervaring en helpen u daarmee graag. Bent u er uit? We meten de afstanden op en bieden u een passende offerte.

Bezoek onze showroom